Пісня про щастя (За мотивами пісні «Sing Happy» з фільму «HappyThankYouMorePlease»)
Ти заспівай мені про світу красу...
Ти заспівай мені про людей щасливих...
І про надію, що досі в серці несу...
Співай мрійливо…
Ти заспівай мені про далекі краї,
В яких від горя ніколи ніхто не плаче!
Де сміх і радість ллються з самої душі.
Співай про щастя!
Пообіцяй, що завтра інакше буде.
Що смуток зникне,
Й назавжди сніги розстануть!
І розкажи мені, про далекі вітри,
Що сльози всі заберуть…
Давай на мить забудемо прикрість життя…
Давай уявимо те, чого не існує…
Бо серце крає до болю реальність крихка…
Співай! Співай!...
…Про те, що все подолає любов!
Співай про сонце, що з’явиться серед ночі!
Співай як мрійник берег свій ,врешті, знайшов!
Будь ласка, співай лиш про щастя!
Про світ, в якому лунає скрізь сміх дитячий!
В якому кожен відчує, що значить любов!
Повірить у себе! Повірить в щастя!
Знов!
Альона Хомко, 2018
(За мотивами пісні «Sing Happy» з фільму «HappyThankYouMorePlease»)
https://www.youtube.com/watch?v=Bqxmva6gXMQ&index=2&list=RDjn9OHYN3674