Любов така буває тільки раз,
Вона приходить з помахом руки.
Любов така існує не завжди,
А тільки там, де справжні почуття.
Любити можна кожен раз,
Кохати - тільки раз.
Любити можна квіти, шоколад
Весну чи осінь
Зиму - листопад.
Любити матінку, бабусю
Родину, тітку чи Катрусю.
Кохати - тільки того
Хто поруч із тобою шляхом йде.
Хто кожен день і кожен раз
Тобі говорить про кохання.
Хто своїми вчинками, до речі,
Показує хороші речі.
Хто вранці ніжно приголубить,
На все життя тебе полюбить.
Така людина тільки раз,
Дається нам у повсяк час.