Ти стояв на нічному бульварі,
на спині п'ятирічний рюкзак.
А в душі вирували помпезно.
лиш слова:" ти в Парижі, чувак".
Не біда, що грошей небагато,
молодий, ти ще все доженеш.
Мріям є властивість збуватись,
якщо знаєш для чого живеш.
У великому місті кохання,
серед сотні людей-чужаків.
Ти відчув себе трішечки сво́їм,
залишитись назавжди хотів.
Піднявся на "залізну леді",
побачив світ з такої висоти.
заглянув у богемний Лувр,
і закохався у Версалівські сади.
У соборі тихенько молився,
Нотр-Дам-де-Парі замовчав.
Ти частинку себе тут залишив,
тільки ту, що хотіти віддав.
Ти стояв на нічному бульварі,
і дорога далека назад.
Повернувся на пам'ять щасливо,
прихопивши Париж у рюкзак.