Долі,гори,вершини
Води,океани,глибини
Небо,хмари,небокраї
Межі,зорі,паралелі
Дороги,стежки,шляхи
Перехрестя,дороговказ,хрести.
Спокій,тиша,мрія
Жертва,жертовник,спасіння
Здоров"я,гріхи,міжсезоння
Весни,осені,зими
Очі,душа,смятіння
Печаль,смуток,терпіння.
Час,мить,прозріння
Любов,віра,надія
Зачахле,проросле,цвітіння
Потоки,надра,каміння
Сльози,радість,весілля
Розуміння,коріння,вознесіння.
16.03.18р.
ID:
782622
Рубрика: Поезія, Філософська лірика
дата надходження: 16.03.2018 21:05:10
© дата внесення змiн: 16.03.2018 21:05:10
автор: Плискас Нина
Вкажіть причину вашої скарги
|