Весна...На вулиці весна,
Вона дарує щастя й небеса,
Добро, надію і краплинку суму.
Весна - це подих на хвилинку,
Це ніби дотик до тепла,
Це ніби хусточка в дитини,
Яка у мріях пророста.
Чому ж ми інколи в житті,
Не відчуваємо її?
Чому турбуємо ми часто
Людей, яких приносять небеса?
Вони ж чомусь приходять дуже рідко,
Лише тоді, коли вже знають, що потрібні.
А ми ж так любимо в ночі,
Відчути той нещасний погляд.
Їх так багато - і ніби в казці
Вони відчують кожен крок.
Весна - це ж ніби щастя,
Яке дарується в житті.
Чому ж ми інколи нещасні?
Чому ж не бачимо краси?
З нас кожен знає,
Кожен вірить,
Що прийде час - настане мить
І раптом - всі відчуємо добро.
Ти думай, вір, надійся, жди -
І все настане,
Все - повір!!!