Чом вакуум стискає з всіх боків?
Такий міцний у справжності із вати,
Бездумності утрачених світів-
Можливості і часу, щоб кохати.
Ми вакуум зачинених бажань,
З усіх боків, щоб можна доторкнутись.
Надією - тремтливих починань.
Ми в космосі, а звідси не вернутись...