Мені нагода випала, сповна
Закололи у сусідів кабана,
Підвернувся ще й маленький празничок,
Я запрошую усіх на шашличок.
ПРИСПІВ: На долину, на долину до ріки
Я запрошую усіх на шашлики
Умощуся на травиці на бочок
Буду їсти я гарячий шашличок.
Ми замочим сало, м'ясо у солі
Помідори, огірки вже на столі.
І цибулька, що для москаля - «лучок»
Вмить приправить ароматний шашличок.
ПРИСПІВ:
Вже поліно весело тріщить,
І димок під носом лоскотить.
Вже закуски цілая гора,
І по чарочці налить уже пора.
ПРИСПІВ:
Ми поласували дружно шашлика,
Потім вшкварили всі разом гопака,
І від нього все гриміло і гуло
Святкувало, веселилося село.
ПРИСПІВ:
03.05.2012 рік