1
Малюю в уяві
Тебе, як насправді.
У серці моєму Ти завжди живеш.
Але все частіше
здається – найгірше:
Ніколи, нізащо мене не знайдеш.
Вмирає надія щодня,
І тане життя…
У прірві безнадії,
У мріях, на яву
В очікуванні зустрічі живу…
Приспів:
Що в світі чекання вартує?
Чи насправді Тебе не існує?
Але Небо я знов молю.
Сподіваюсь. І люблю.
Всі кажуть, що так не буває.
Але серце і досі чекає…
І реальності всупереч
Чи знайдеш Ти? Чи знайдеш?
О, чи знайдеш?
2
Сотні історій про те, як нескоро
Приходить кохання й як швидко йде…
Чи то - справжнє кохання? Чи лиш сподівання?
Дізнатися можна, дочекавшись лише…
Вмирає надія щодня,
І тане життя…
У прірві безнадії,
У мріях, на яву
В очікуванні зустрічі живу…
Приспів:
Що в світі чекання вартує?
Чи насправді Тебе не існує?
Але Небо я знов молю.
Сподіваюсь. І люблю.
Всі кажуть, що так не буває.
Але серце і досі чекає…
І реальності всупереч
Чи знайдеш Ти? Чи знайдеш?
О, чи знайдеш?
Альона Хомко, 2018
За далекими мотивами пісні Luther Vandross «Love Me Again»
Автори пісні: Marcus Miller / Luther Vandross
Посилання на оригінальну версію: https://www.youtube.com/watch?v=ITDBCpLCB7o