Сьогодні в пеклі дивовижно тихо -
Чорти подались спішно на нараду,
На курси, де навчають робить лихо,
Та захищати від народу гей-паради.
Ланцюг на дверях, охоронець в чорній рясі
Намотував на палець свої пейси -
Бач, сумно без колег і пі*да*расів -
Пуста стоянка без авто, ментів та преси.
Копита без роботи ниють, мерзнуть ноги,
Живіт росте, ще швидше пухне гузно,
Сверблять без хабарів долоні, ломить роги -
Все пекло у корупції загрузло.
Над прірвою у житі — інший світ:
Поняття різні та свої закони,
Честь, совість і мораль - навиворіт...
Великі зали так впливають чи колони,
Дахи прозорі та чисельна охорона,
Недоторканість, повні казани,
Хрести, мінори, ідоли, ворони,
Круті машини і конкретні пацани...
Дзвінок чергового порушив хід думок
(Як служиш Люциферу — є Статут!)
Відзвітував, карбуючи слова, неначе крок:
«У пеклі - порожньо! А біси - всі отут!»