О, ГОСПОДИ, ПРОСТИ…
О, Господи, прости мені й моєму українському народові
усі гріхи.
Дозволь, Отець, відсіяти чим швидше всю брехливу і
страшну полову від зерна,
Бо в Україні, вибраній країні та його народу забагато є
пихи, –
Чому так довго йде гібрид-війна, а доля у Вітчизни нашої
така сумна…?
І рік дві тисячі вже вісімнадцятий, й під час війни ще пасха,
і фінальні дні,
А в мене біль сердечний і душевний із тривогою за дочок,
і синів в АТО.
Тому, що з Матінкою й сімкою гряду я до своєї слави, й не
люблю брехні.
Сім діб для покаяння дам без війн я людству, бо так хоче Бог
і я, а проти хто?
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
25.02.2018 р.
РАЙ