Чутливі, добрі, безкорисні,
Знаходять завше вихід у ділах.
На дух не зносять жмури закулісні,
Інтуїктивний в ділі, мудрий знак.
Талановиті, сильні, не підводять,
Доводять все зазвичай до пуття.
Хоча буває самі собі шкодять,
Розвинуте занадто співчуття.
Романи ж з ними просто незабутні,
Мов пісня підмають вас до хмар.
Як промені палючі ополудні,
Як в росах в лузі вранішній нектар.
Не їх коньок рішучість і відвага,
Відповідальність схильні обійти.
В житті у риб важлива рівновага,
Тож не вони вирівнюють кути.
Стійкі іще, рискові і чуттєві,
Відкриті для любого сприйняття.
В відношеннях їх зміни є миттєві,
Коли ж розчарувались, на життя.
Й шаленні... ненаситні у коханні,
Їх пристрасті вирують через край.
Коханці ідеальні бездоганні,
Любов для них... веселки водограй.