/ Відчуваєм часто і вогонь і лід,коли
Торкаємось спілкування «пірамід»…
Балансувати треба,аби не обпектися,
А чи …не замерзнути…=В.МАЛА /
***
А Я…
Я …ДАРУЮ ТОБІ СОНЦЕ!
ВИГЛЯНИ В СВОЄ ВІКОНЦЕ!
Я ДАРУЮ ТОБІ ЗОРІ!
І ВІДНОСИНИ ПРОЗОРІ!
Я ДАРУЮ ТОБІ РАНОК!
ПОЦІЛУНОК НА СВІТАНКУ!
ПРОТЯГНИ СВОЇ ДОЛОНІ!
ПОСМІХНИСЯ УСІМ СОНЯМ!
ЩЕ ДАРУЮ ТОБІ СМІХ,
ЙОГО ВИСТАЧИТЬ НА ВСІХ!
НЕХАЙ МУЗИКА ЛУНАЄ!
ЩО РОБИТИ –КОЖЕН ЗНАЄ!
Я ДАРУЮ ТОБІ ЗОРІ!
І ВІДНОСИНИ ПРОЗОРІ!
ВИГЛЯНИ В СВОЄ ВІКОНЦЕ!
Я …ДАРУЮ ТОБІ СОНЦЕ!
СМАЙЛ ПРИЛіПЛЮ НА ВУСТА-
БУДЕ ДОЛЯ БАРВИСТА!!
ХТО НЕСЕ
ТЕПЛО
У СВІТ,
МАТИМЕ
ТЕПЛО
В ОДВІТ!
14.02.2018Р.