МЕСІЯ І ЗАКОНИ БОЖІ…
Не можна Україну рідну продавати і її надбання,
Бо продане сторицею повернеться все дітям і додому.
До погані та нечисті не буде в мене жодного вагання.
Не буде більш пощади вже нікому й знищу зло і це – відомо!
Закони Божі це у Всесвіті – спасіння для усіх людей.
І нехтування ними не дозволю взагалі я на землі.
В Творителя і в мене для мирян багато гарних є ідей,
Щоб наші дні були всі не в імлі та немалі, як і не злі.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ
14.02.2018 р.
РАЙ