МЕСІЯ І КОРОЛЬ УСІХ ЗАСТЕРІГАЄ…
Застерігаю я від зла Вкраїну і Московію та всю земну планету.
Господь Свої усі надав права Рогулі – вибраному Божому поету.
Не піднімайте руки і думки на Всеблагого і його слугу Андрія.
Тому, що він Всевишнім – із народу перший і останній вибраний Месія.
Усе сприймайте від Небесного Отця, як милування й щедрий подарунок,
Бо РАЙ в свій час отримав дар великий, – благодать Господню ласку й поцілунок.
08.02.2018 р.
РАЙ