ВОЛОДАР СВІТУ – А. РОГУЛЯ...
Месія Божий і Володар світу – це Андрій Рогуля.
Під ним навічно буде правда й люди, і земна вся куля.
І все зерно він на планеті візьме під своє крило,
А наволоч, що робить привороти, – це велике зло.
А зло – полова і недолюдок, який я в світі знищу.
І за Отця велінням від відходів Всесвіт я очищу.
Господь за привороти нечисть не прощає й я караю.
Причастя взяла у брехні та думає, що йде до раю!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.02.2018 р.
РАЙ