БОГОМ КОРОНОВАНИЙ – А. РОГУЛЯ...
Мені на вухо шепотіла мила й чарівна хмарина,
Що тільки з дозволу Отця впаде із мене волосина.
Тому, що Богом коронований я вже давним-давно,
Бо лиш зі мною має залишиться одне зерно.
Зерно завжди дорогою іде на право і до правди.
Не любить у житті воно брехні, пихи, шахрайства й зради.
Полова-зло піде на ліво у гієну вогняну навічно.
І шлях відходів вже настав панічним, бо для них він є публічно.
Творителю за біль я вдячний і душевний, і тілесний,
Бо це мені дав нагороду наш Отець Небесний!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
03.02.2018 р.
РАЙ