О, БОЖЕ МІЙ, Я Ж ЇЙ СКАЗАВ…
О, Боже мій, я ж їй сказав, що я-не всі.
Виходить, вчителька любила гаманці.
Чому не вірила вона моїм словам,
А говорила, що порядна й ділова?
Але вона завжди сміялася єхидно
Й мені чомусь було за неї дуже стидно.
І стидно, що філолог-вчителька є скверна.
Гидоту дам на ліво, а на право зерна.
Але на справді це була одна полова –
Це не людина – погань, що немає слова.
І робить людям за наживу привороти.
Тож правду вже нікому не перебороти!
Невже такі є педагоги в Україні…?
Невже вони усі знаходяться у тіні…?
Невдовзі всіх таких людців в одній міцній
державі більш не буде!
Творця настане благодать й планети стид,
і сором свій забуде.
29.01.2018 р.
РАЙ