БОЖИЙ МЕСІЯ І КОРОЛЬ ВАС ЗНОВУ ПРОСИТЬ…
Прошу вас, люди, схаменіться й зупиніться на хвилину.
Подумайте всі про прийдешній день у світ й страшну годину.
Сім діб я дам усім на покаяння: далі знищу зло.
Лиш правда і добро піде у світі під моє крило.
До Господа моліться у прощенні всіх гріхів своїх,
Бо я не пожалію й знищу всю полову – це не сміх.
Ми лиху на землі не дозволятимемо воду пити.
Йому вже пізно по землі ходити й за вину молитись.
Покайтеся, миряни, ревно за свої помилки Богу,
Подякуйте Йому за допомогу і правильну дорогу.
В Небесного Отця одна дорога правди і любові.
Творцем Вкраїна вибрана, бо народився я у Львові!
28.01.2018 р.
РАЙ