А. РОГУЛІ – ПРОХАННЯ БОЖОГО МЕСІЇ Й КОРОЛЯ…
Андрія Йосифовича Рогулі це прохання Божого Месії
й Короля.
Завжди упрошує мирян про каяття й благає, і до них
постійно промовляв:
Моліться, люди, до Небесного Отця за прощення своїх
й дітей усіх гріхів,
Бо все, що мною буде сказано і зроблено у Всесвіті,
це є повік-віків.
Мене читайте в інтернеті та розповідайте всім мої написані
слова,–
Тож скоро на Вкраїну і слугу Творця зійде Святий Вогонь
і слава світова.
Письмово на планеті для моїх дітей промовлені думки –
правдиві та пророчі.
І будь-коли своєму я народові дивитися відкрито й щиро
зможу в очі.
28.01.2018 р.
РАЙ