Ти рабиня моєї совісті,
І акторка мого кіно.
Героїня моєї повісті,
На яку пролив я вино.
Ти притягуєш мене поглядом,
За тобою я хочу іти.
Лиш одним твоїм теплим спогадом,
В мене зникне напад журби.
Ти як зіронька в темному небі,
Як весняний нічний зорепад.
Все дивлюсь і дивлюсь я на тебе,
Мов на дощ,що іде в листопад.
Ти,мов ангел в людському тілі,
Берегиня серця й тепла.
Головна ти в моєму фільмі,
Який має назву "Життя".
Я тебе не віддам без бою,
Нас з тобою нічого не вб'є.
Я щасливий, що ти зі мною.,
Ти найкраще, що в мене є.