Моя перерва у невпиннім думанні про тебе скінчилася легесеньким акордом:
Затисла кілька пальців на струні - більш не турбують прикрі епізоди.
Давним-давно моя зомліла ніжність загублена у лініях і згинах,
І лабіринтами лоскоче впертий слід все занотоване минуле у клітинах.
Ти розчепив мій храм лише за один день, а я з дрібних ілюзій склала атом.
Життя до зустрічі з тобою - рідина, в яку ти влився ароматним концентратом.