Коли матимеш таку кількість коштів, за котрі зможеш купити практично все, що бажав коли-небудь, лиш тоді зрозумієш, що борщ смачніший за ікру.
А хто прийме це за істину і без того, щоб тримати в руках якусь значну суму, той мудріший багатого, котрого вилікував від надмірного надання значеню грошей насичений запах купи з купюр.
Та декого від величини тієї купи паморочиться в голові настільки, що солодшого аромату їм в житті і не треба. Та то вже зовсім інша сумна історія.