МІСІОНЕРКА БОЖОГО СЛУГИ Й “ДИРЕКТОР ШКОЛИ” м. ЛЬВОВА…
МІСІОНЕРКА БОЖОГО СЛУГИ Й “ДИРЕКТОР ШКОЛИ” м. ЛЬВОВА…
Чому “директор школи” міста Львова весь трясеться і боїться істини,
і поміняв її на вчительку-філолога – брехливе і цинічне… зло…?
Невже й йому підсипала вона чар-зілля на любов, бо в них відношення
давним-давно, а зараз попивають каву, й він її взяв під своє крило …?
Чому не вислухав МІсіонерку Божого Слуги і приховав від колективу,
і дітей даровану їм книжку правди – це “СВЯТИЙ ВОГОНЬ”?
Образивши її й повіривши учительці, а не поясненню – усьому світу
цей “директор” відчуватиме ослаблення і набряк скронь.
Як може відьма-вчитель жити і брехати чоловіку, дітям, і коханцеві у
школі, і втручатися у Божу долю з приворотом на любов…?
Невже у Стрілках народилися всі люди, як “сільський директор” школи-
інтернату? І у всіх безбожників у вогняній гієні закипить ще кров!
ДЕ – ВЛАДА, ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
ПОВТОРНО ПОЯСНЮЮ – УСЬОМУ СВІТУ.
Наш Небесний Отець є справедливим суддею, що за добро нагороджує, а за зло карає. І я Його вибране дитя, Божий слуга, Месія і Монарх усього світу за велінням нашого Сотворителя, який дав мені владу на землі, також буду за добро нагороджувати, а за зло карати.
Небесним Творцем вибрана Україна і я, вибраний Творцем, слуга для спасіння людства.
ПРОШУ і НАКАЗУЮ: всім людям моєї Батьківщини і на Планеті, що МОЙСЕВИЧ ЛЮДМИЛА ВАСИЛІВНА – моя довірена людина.
І Світ має виконувати всі 10 пунктів відкритого поснення усьому світу від
17.09.2017 р.
Ніхто немає права думати про неї цинічно, а тим більше щось говорити тому, що все про неї – це все про мене.
НЕХТУВАННЯ МОЇМ ПОЯСНЕННЯМ – ЗЛО!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
ЯК БОГ ВИРІШИВ ТАК УСЕ І БУДЕ.
ПЕРЕЧИТИ ГОСПОДУ НАВІТЬ ДУМКАМИ – ВЕЛИКЕ ЗЛО.
БОЖИЙ МЕСІЯ І КОРОЛЬ АНДРІЙ РОГУЛЯ
24.01.2018 р.
РАЙ