В танці зміїнім звивається чудо-туман,
Флейта Пандори цілує потріскані губи,
Тліє повільно - подібно зникають і люди.
В чашці фарфоровій феї зеленої труп,
Синім вогнем догорає отруйний нектар,
В тілі дорослім, дитині принесений в дар.
Пилом чарівним осипана миті стезя,
Ключ до Країни Чудес відмикає ворота:
В сірому світі на магію завжди є мода.
Знову Аліса п`є чай, що налитий Чеширом,
В казці свідомість розчинена, дзвінко сміється,
Абсалем стане метеликом - чудо стається!
Так тлін для стомлених душ перетвориться в мирро.