Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: Альона Хомко: Мільйони мрій (за мотивами пісні «A Million Dreams» з фільму «The Greatest Showman» 2017) - ВІРШ
Мільйони мрій (за мотивами пісні «A Million Dreams» з фільму «The Greatest Showman» 2017)
Заплющу очі уві сні -
побачу світ в своїй душі,
що назву своїм.
Через страх і пітьму
я таки туди дійду
і його знайду.
Хто б казав, хто б казав,
що це – божевілля...
Хто б казав, хто б казав,
що його нема...
Він існує лише у моїй уяві!
Світ чарівний в уяві ожива!
Приспів:
Настане ніч і бачу я:
осяює ясна зоря
мільйони мрій прихованих в мені...
І неймовірний світ чудес
запалить серце із небес
й мільйони мрій похованих в мені…
Мільйони мрій, що знову ожили...
Той світ крихкий, немов життя
боюсь його розбити я,
але він та́к манить!
І кроки тихі уночі
почую я в передчутті –
до мрій лиш мить!
Хто б казав, хто б казав,
що це – божевілля!
Хто б казав, хто б казав,
що його нема!
Він існує лише у моїй уяві!
Світ чарівний в уяві ожива!
Приспів:
Настане ніч і бачу я:
осяює ясна зоря
мільйони мрій прихованих в мені...
І неймовірний світ чудес
запалить серце із небес
й мільйони мрій похованих в мені…
Мільйони мрій, що знову ожили.
Чи зміг би я?
Чи я б змогла?
Вагання відкинь у небуття!
Я поведу тебе!
Цей світ тих мрій,
всіх наших мрій,
які кожен з нас не відпустив!
І разом ми зможемо таки дійти!
Світ наших мрій знайти!
Приспів:
Настане ніч і бачу я:
осяює ясна зоря
мільйони мрій прихованих в мені! (Мільйони мрій, мільйони мрій!)
І неймовірний світ чудес
запалить серце із небес
й мільйони мрій похованих в мені!
Мільйони мрій, що знову ожили!
…в коханні ожили.
Альона Хомко, 2018 р.
За мотивами пісні «A Million Dreams» з фільму «The Greatest Showman» 2017
Посилання на оригінальну версію: https://www.youtube.com/watch?v=pSQk-4fddDI