МЕСІЯ, БОГ, ЛЮДИ І БРЕХНЯ…
Прошу, у Всесвіті я всіх мирян, ви більше не живіть в брехні,
Бо вигадки – це зло й для вас настануть дні страшні і у вогні.
Останні дні усьому світу залишилися для покаяння.
Покайтеся в гріхах, моліться ревно Богу – це моє прохання.
Подбайте ви про себе і дітей, онуків, й їхні покоління,
І на колінах прощення просіть Небесного Отця в моліннях.
Творіть добро і назавжди забудьте, діти ви мої, про лихо.
Й не буде жодної війни в країнах, й на планеті стане тихо.
Візьміть мої слова всі до уваги, люди на земній планеті.
Написане це все у соціальних є мережах в інтернеті.
15.01.2018 р.
РАЙ