МЕСІЯ БОГ І ДОЛЯ…
Месія вдячний Богу й вдячний долі за своє життя
Месія, Бог і доля – це для нього вічне відкриття.
Чому є люди, що не вірять у його святі слова,
Про нього слава йде в прискореному темпі світова.
І знає: від Небесного Отця у нього покриття
Й за Україну біль душевний має, і серцебиття
А на папері викладає так, що аж щемлять серця,
Бо – це усе йому промовлено від нашого Творця.
Месія виконав і виконає всю Господню волю,
Бо знає він свою, Вкраїни і усього Світу долю.
13.01.2017 р.
РАЙ