МЕСІЯ Й ДВА “ФІЛОЛОГИ” – ВАМПІРИ…
“Філолог” в Стрілках є “директор школи-інтернату”
Й не любить правду, і у неї запустив б гранату.
Але і “вчителька-філолог” є також у Львові,
І мріють, як посмоктувати із людини крові.
Любові їм бракує до Вітчизни і мирян,
Самі неадекватні й ображають громадян.
Вони, як зло, правдивість розірвали б на шматки.
Й з безсилля омивають неугодному кістки.
Один дає у школі спред, а забирає масло,
“Але я чесний і порядний” це його є гасло.
І лікар й кухня всі йому допомагають красти,
Але з моїм приходом зло повинно все пропасти.
А вчитель української літератури й мови
Не знає, що любов і віра Божі – це основи…
На долю і життя робити приворот – це гріх,
Але для них усі неадекватні й – це не сміх.
Філологи – це перші люди в школі й в Україні,
І чесно зобо’язані всі жити, як в родині.
І наш Творець послав Месію для спасіння людства,
Щоб не було у світі більш цинічного чаклунства!
Як вчити українську мову і літературу,
Якщо у ній пихатість й має ще таку натуру.
Таких “людей” ізолювати треба від народу.
Вартує український люд величну нагороду.
ДЕ – ВЛАДА, ФІСКАЛЬНА СЛУЖБА, ПРОКУРАТУРА І ПОЛІЦІЯ…?!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
12.01.2018 р.
РАЙ