МЕСІЯ – СТРАХ І СОВІСТЬ…
Господь наш змилосердивсь над стражданнями великої країни
Й послав Месію, щоб зробити в Україні Божі переміни.
Месію вдруге Бог послав: з народу вибране Його дитя.
І дарував йому пізнати радість й біль мирянського життя.
А перший був Месія-Бог – це рідний Син Небесного Отця,
Він за гріхи людей життя віддав, щоб світу не було кінця.
І щоб Його раділи діти, і не плакали людські серця
Тому, що – це веління в Всесвіті Небесного Царя-Творця.
Але перед Отцем не всі миряни загубили страх і совість.
Не величаються й без приворотів люблять, бо ще мають гордість.
Чому “філолог-вчителька” й її гординя, так ганьбить Вітчизну,
Бо має відчуття , а ще й причину до вкраїнців ненависну…
І “вчителів”, й “людей” таких немає бути в Божій Україні,
Людці завжди приносять лиш руїни, бо ховаються у тіні.
Моя Вкраїна гарна, люба й мелодійна буде процвітати,
А всю нечисту силу України гнати з хати і карати.
І буде так, як все мені промовлять Усевишній й Божа Мати,
Тож зможу всі народи у одну міцну державу об’єднати.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.01.2018 р.
РАЙ