ОТЕЦЬ, МЕСІЯ Й ЗЛОДІЇ…
Всі злодії забули про своє злодійство
Й народу помагають так, як чудодійство.
Їх чудо і спасе повернуть все в державу,
Що вже колись забрали – Богу не на славу.
На славу Україні та його народу,
Бо він достойний на величну нагороду.
Тож нагорода від Отця це є життя.
Його тривалістю серцевого биття.
Щоб серце ваше билось гордо в Батьківщині
Не мають йти Вкраїні з Сходу домовини.
І хто збагачується на війні та крові,–
А зміни всі та муж родилися у Львові.
08.01.2018 р.
РАЙ