/ п р о с е б е... з г у м о р о м /
Щоб бути здатним до шпагата-м'язи треба тренувати-
Ніжки в сторони розставить і напругу не проґавить!
Валя ж спритна і завзята…скоро сяде на шпагата…
-Впоперк а чи увздовж, тренувать мене продовж!
-Нащо це пенсіонерці?красотульці -«піонерці»???
-Щоб ходити без труда,була пружною хода!!
Може аж 100 років жити!Бути в формі,пломеніти!
Птаху щастя ухопити!Вміти себе захистити!
-Зрозуміла?--Не старіти,а щоразу-мо-ло-ді-ти!
-Впоперк а чи увздовж, тренувать мене продовж!
Валя ж спритна і завзята…скоро сяде на шпагата…
Ніжки в сторони розставить і напругу не проґавить!
Щоб бути здатним до шпагата-м'язи треба тренувати!
Щоби Мій план щодо шпагату- та й здійснився!...
Хоч я і плюшечки люблю!!!Піду---наїмся!!!
08.01.2018р.
Ч У Д О В О ! ! ! Колись моя тоді ще п"тирічна внучка,коли нам з нею довелось багато походити мені сказала: "Більше ходитимеш,бабусю,довше житимеш!" Ну а щоб ще й на шпагат сідать, то деж тих сил узять?..