Біля лісу темного
на горі горбатій
де птахи та звіри
людями не налякані
жила собі родина
із трьох чоловіків,
звичайная родина
звичайних маньяків (2рази)
Ніколи не сварились
І лайок не було.
поміж собой ділили
усе своє майно
Жили собі тихенько
в свята і будень день.
Нікого не чіпал
нікого крім людей. (2 рази)
Біля лісу темного
на горі горбатій
жили були не довго
веселі маніяки
жили були не довго
порушив їх спокой
коли раптово в лісі
з'явився Зігмунд Фройд (2 рази)
Біля лісу темного
на горі горбатій
всі птахи та звіри
людями не перелякані
Живуть тепер родини там
звичайні усілякі
а з ними Зигмунд Фройд -
винищувач маньяків (2рази)