МЕСІЯ Й БОЖА МАТІР…
Остання сімка вже закінчується, що веде Андрія –
Божого Месію.
Він має покровительку Царицю Неба й Маму
Сина Божого – Марію.
Небесний Батько скоро дасть йому всю владу на землі та небі,
Але контроль Рогуля буде мати й під землею, при потребі.
Чому я маю всіх мирян просити, щоб у каятті
молилися до Бога.
Для вас людей це є підмога, бо правдива до
Небесного Отця – дорога.
Подяка Божій Матері за Вервицю семи мечів й їх болю.
Творителю уклін за поцілунок й дар й пророчу долю!
04.01.2018 р.
РАЙ