В них гроші перше місце мають,
Їх почуття з твердого кришталю.
Стабільність… у фінансах обирають,
А вже по тім господаря й сім’ю.
Коли в цій цілі, просто підкоряють,
Вимогливі і спротив не терплять.
Як птиця в клітці золотом сіяють,
Ніщо вже їх не може засліплять.
Якщо ж обидять, то не забувають,
Таких у стійло ставлять в ряд.
Найменше знаків всіх вони страждають,
Тож зрада їх бо в лапах вад.
Різкі бувають… і наносять рани,
Нервові примхи мають, егоїзм.
А ще вони великі критикани,
Хоча цей знак насправді оптиміст.
До довгих літ по праву доживають,
В крові у них знаходиться азарт.
Ступенів як - найвищих досягають,
Хоч в них за звичай пізній старт.
Розумнії, відважні, музикальні,
Земний бо - ж камінь – малахіт.
Розчотливі, як стерви, геніальні,
Якщо ж вам вірять, то відкриють світ.