МЕСІЯ Й НОВИЙ 2018 РІК…
Останній рік мого терпіння й біль за Україну,
Бо скоро я бійців АТО у величі зустріну.
Зустріну я синів своїх і всім дам нагороду.
Не бачила Вітчизна наша шану щиру зроду.
Вкраїні всі мої миряни є величні діти
І, в Богом вибраній країні, буде люд радіти.
Зросте могутньою країною вона у світі,
Бо Батьківщина розцвітатиме у буйноцвітті.
Й планету об’єднає всю в одну міцну державу,
Бо – це Небесному Отцю навіки-вічну славу!
01.01.2018 р.
РАЙ