БОЖОЇ МАТИ ЧИСЛО – 7…
Я з Богородицею йду до долі.
Народ мій встав з колін і прагне волі.
Остання сімка – завершальний рік,
Бо йду швиденько я на свій вже пік.
А сім на сім – це сорок дев’ять завжди
Й тернистим шляхом я іду до правди.
Лиш з правдою стежина є до Бога,
Бо – це одна в житті для всіх дорога.
Дорога віри, радості й любові,
А я неправду незлюбив у Львові.
Брехня, обман, щахрайство, чари – зло.
Каратиму, щоб до людей дійшло.
Закони Божі будуть в Україні.
Повторююсь, що вийшов я із тіні.
Я об’єднаю всю земну планету.
Повірте, люди, Божому поету.
31.12.2017 р.
РАЙ