́Листочок з дерева упав,
І приземлився прямо на доріжку,
А птахи відлетіли в теплий край,
Сумні,немов прощаються навічно.
Чого сумні питаю я,
Вони мені не відповіли,
А просто мимо пролетіли,
Журливо оглядаючись назад.
Та я сама давно вже зрозуміла,
Сумні тому що відлітають з України,
І ще довго не повернуться назад.́́́́́́́́́́́́́́́́́́́