ЗАКОНИ БОЖІ ТА МЕСІЯ…
Закони Божі скоро запроваджу в Україні.
Мирянам всім повторюю: я вийшов вже із тіні.
Настане щастя, радість, правда на усій землі,
Бо дні у Всесвіті невдовзі будуть немалі.
Просіть усі помилування в нашого Христа,
Бо кара прийде не з проста й не буде укриття!
І дякуйте Ісусові за всі прожиті дні,
Щоб не купатись в казані на вічному вогні.
Пишу відкрито, щиро і правдиво я усім.
До покаяння закликаю я передусім.
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
29.12.2017 р.
РАЙ