Цікаво, яке фото із вк стане хрестоматійним?
Те, де малишка-філософ виставила живота?
Чи хлопець-спортсмен із пляшкою пива?
Губи дудочкою? Очі, наповнені смутком-печаллю?
Профіль з цигарочкою, лодочки, глибоке декольте у пошуках ідеалу?
Цікаво, яких сплесків культурних чекати від нації, що не читає?
Обурливо глипає й поглинає весь мотлох-непотріб упереміш з "крилатими фразами":
"...Я скучаю, ліш о тєбє мічтаю..." т.д. й т.п.
Тож якби хтось із красунь прочитав для початку "Мина Мазайла",
Посміявся з "ученості" Возного чи Трандалєва.
І співставив з собою, то можливо б на мить,
Виник сором за ламану вченість й хоч спробували щось змінить.
А надія тримає мій перст ще на злеті.
Я повчаю кривими рядками, гіркими думками:
Парубки із дівками! Пора глянути глибше,
Відродивши націю, що вимирає, як могікани.