Тупотіння маленьких ніжок
Роздаватиметься по хаті.
Накуповуватиму книжок,
Тих, де розповіді «крилаті».
Я поставлю тобі ялинку
І ми разом її оздобимо.
Тебе вистачить на хвилинку,
Та ми з татом усе доробимо.
Я тобі напечу солоденького.
А потім розвісим гірлянди,
Вони вигляду наче старенького,
Зате формою мов троянди.
Ти радітимеш щиро, сердечно,
Я тихенько спостерігатиму…
Я любитиму це безкінечно,
Безкінечно тебе цілуватиму.
Най би це все справді звершилося.
Я чекатиму, наче дитина.
Знати б, скільки часу залишилося,
Доки з’явиться в мене РОДИНА.