ЗНАМЕННЯ
Подарунок Петренка М. Є. – А. Рогулі
на 48-мий день народження.
Господи, тяжкі мої провини,
Та одна, найтяжча із провин:
Так, я син Марії Магдалини,
Господи, я ваш далекий син!
Плутані шаради родоводу,
Мудрі та підступні тлумачі:
Так, я син. Я божеського роду,
У мені від вищих правд ключі!
Прийде час – і я розвію морок,
Прийде час – я славою сяйну:
Я, хто пив із вами у вівторок,
Провіщаю праведну весну!
Віруйте: мої слова від серця,
Розгортають обрії беж меж:
І від бога курячі реберця,
І причастя з пепсі-коли теж.
Господи, ми одного благаєм,
Ми всі разом думаєм про те:
Прийде час – Вкраїна стане раєм!
Правдою і правом зацвіте!
М. Петренко