МОЯ ЛЮБОВ…
У золотистий день осінній, мила,
Тебе красуню зразу полюбив.
Невже небесна спрацювала сила,
Що розум мій і серце полонила.
ПРИСПІВ:
Моя любов до тебе не згасає,
Бо кращої на світі я не знаю,
А серце досі у вогні палає
Й з тобою я щоночі засинаю…
Повір, що я тебе кохаю дуже
Й життя без тебе я не уявляю,
І біль сердець мені є небайдужий,
Бо я з Небесним Батьком розмовляю.
Все те, що я в життів хотів – це маю
І більшого нічого не просив.
Але для тебе я любов плекаю,
Бо довго в серці я тебе носив.
ПРИСПІВ:
Чому ти все чекаєш на любов,
Навіщо Бога ображаєш, сонце…?
Не слухай заздрісних людських обмов,
А подивися на свої долонці.
ПРИСПІВ:
Моя любов до тебе не згасає,
Бо кращої на світі я не знаю,
А серце досі у вогні палає
Й з тобою я щоночі засинаю…
Повір, що я тебе кохаю дуже
Й життя без тебе я не уявляю,
І біль сердець мені є небайдужий,
Бо я з Небесним Батьком розмовляю.
15.12.2017 р.
РАЙ