ЛЮБІМО…
Любімо, друзі, рідну Україну,
Яка для нас є завжди в буйноцвітті,
Бо Богом вибрана є ця країна
Й столицею залишиться у світі.
Столицею і правди, і добра,
В міцній одній державі – це фортеця.
Я шлях у Всесвіті один обрав
І жити без брехні усім прийдеться.
І на землі я побудую правду.
Обман – це зло і підлягає карі,
А на шахрайстві я поставлю крапку.
Тоді в Вітчизні пропадуть всі тварі.
Настануть скоро Божі в нас закони
І Батьківщина процвітати буде.
Збудуємо у нас міцні кордони
І про облуду скоро люд за буде.
15.12.2017 р.
РАЙ