ЛЮБЛЮ ВКРАЇНУ…
Люблю свою я чарівну Вкраїну
Життя без неї – це не насолода.
Хоча вона є зараз у руїні,
В гібрид-війні виборює свободу.
Свободу правди й чесності в житті,
Без нечисті країна має бути
І завжди проживати в доброті,
І про своїх героїв не забути.
Вони за волю померають в герці
Й себе ніколи не жаліють діти,
Бо мають біль за Україну в серці,–
Чому зайшла Московія й бандити…?
Росія загубила страх до Бога.
Й Х**ЛО подумав, що він є Месія.
Диявола закінчилась епоха,
Але антипко зло уже посіяв…
12.12.2017 р.
РАЙ