https://www.youtube.com/watch?v=zMPjjMO9rog
Тату!
Ти приходиш з моїх снів:
Я донька твоя…
Разом мама, ти і я (бачиш?)
Ну, згадай!
Як колись мене ти вчив,
Тих найперших слів,
Як долоні мої грів…
Ну, згадай!
Як на руки свої брав,
Свою доню цілував -
Щастя завжди було з нами...
Ген за край!
Куди бігали колись,
Як гуляли разом скрізь
Тату, любий, повернись!
Тату, тату,…..
То є долі злий каприз (забирати)
На качелі вверх і вниз
Не тримаю більш сліз
Тату! Тату! Тату!
Любий, рідний, пригадай,
Як ти квіти мені рвав,
Як ведмедя дарував
Ось він — таточку, тримай
А та дівчинка — то я
Я — та донечка твоя…
А ця жінка — моя мати
Тату!