ЛЮБЛЮ…
Люблю, бо щиро, друзі, я люблю –
Це видавництво “Сполом”, що – у Львові.
У ньому в віршах Бога я молю,
Щоб не було на Україні крові,
Щоби не плакали батьки за сина,
Який вернувсь із Сходу в домовині,
Бо це була одна у них дитина
Й загинула за Батьківщину нині.
А нині третє вже тисячоліття,–
Нова натане ера в світі скоро.
І буде чисте на землі повітря,
Бо пропаде Московія й потвора.
Люблю, бо палко, друзі, я люблю
Це видавництво “Сполом” й Україну
Для них у Бога щастя я молю,–
Земля моя не буде більш в руїні.
09.12.2017 р.
РАЙ