Твої блакитні очі
Я так обожнюю твої блакитні очі!
В них стільки світла, стільки доброти.
Твоя усмішка заполонила ночі,
І моє серце хоче віднайти.
Твоє волосся, наче райська осінь,
Набрало золотистий цвіт.
Але рівнятися до інших досить,
Немає кращого очей твоїх.
Ті ніжні руки заплітають косу,
Маленькі пальчики, нема таких.
Але рівнятися до інших досить,
Немає кращого очей твоїх...
Твій погляд перекриє темні ночі,
Яскравим променем у серці злих.
Але рівнятися до інших досить,
Немає кращого очей твоїх.