Яке твоє життя? Які твої мотиви?
Збіжить усе, нічого не згадаєш...
Всі спогади підуть немов осінні зливи,
І навіть в мріях, ти вже більше не літаєш.
Тож прояви скоріш забуті негативи,
Розправ широко плечі, ти цього бажаєш!
Внеси в своє життя сміливі корективи,
Ти не віджив своє, ти тільки починаєш!