Відлуння думки, Срібниться буденний пил в ранковому промінні. Щоденні клопоти, перестороги, амбіції, лестощі, потуги, пересуди. Кожен день сон приносить напіввтечу від цих гризот. Цей вир довгограїв триває.
ID: 762500 Рубрика: Поезія, Верлібр дата надходження: 27.11.2017 09:21:12 © дата внесення змiн: 27.11.2017 09:21:12 автор: Кому боляче?
Проект ініційовано у 2002 р. київським поетом Євгеном Юхницею Правила щодо cookie