знову настала ніч
без зірок небо чорне
як завжди дощем густим
умиє землю вранці
така пора уже настала
то дощ то сніг
похмурі дні
і холоднеча у душі
лишився місяць
цей рік скінчиться
а в мене як завжди
діти дім і ти
все таж суматоха
я незалишилась сама
змінила я багато
змінилась я сама
напевно стала я доросла
але залишилась в сльозах нічних
подушка й ковдра
як у вже ніч несплю
і знову погляд в нікуди
рахую дні рахую ночі
я в день сміюся як всі
а в ніч в сльозах моя душа
набридло бути сильною
я жінка як і в
і так багато непрошу
я лиш плече підтримкі
кохання зовсім трішкі
тебе відчути в ліжку
і прокинутись не самою вранці
а біля тебе і дітей
з усмішкою день почати
а не як завжди
бо треба день новий почати